Find Us on Facebook

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Written By Live Tv on Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 | 10:01 π.μ.

Ταιριάζουν 97%


Μαζί έχετε τόσα πολλά να κάνετε, σε τόσο λίγο χρόνο! Αυτή φαίνεται να είναι η παγίδα σε μία σχέση Κριού με Τοξότη. Μία εκρηκτική και περιπετειώδης διαδρομή σας περιμένει σ’ αυτό το συνδυασμό διπλής φωτιάς. Από τη στιγμή που θα συναντηθείτε, παίρνετε φόρα. Κι οι δυο σας έχετε ανάγκη για ποικιλία κι αυτό θα καθορίσει τη σχέση σας.

Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ χαρούμενος και παιχνιδιάρης. Υπάρχει ένα είδος αθωότητας στη επαφή με έναν Τοξότη. Οι πλανήτες που κυβερνούν τα ζώδιά σας είναι πολύ φιλικοί κι αυτό εξασφαλίζει μία ανοιχτή σχέση μεταξύ σας. Αντιλαμβάνεστε ότι ο καθένας από εσάς αντικατοπτρίζει τα προσόντα του άλλου κι αυτό εξασφαλίζει αμοιβαία κατανόηση κι εύκολη επικοινωνία μεταξύ σας ανά πάσα στιγμή.

Κάποιες φορές οι συζητήσεις σας θα είναι οργισμένες και γεμάτες διαφωνίες, κάποιες άλλες θα προκαλούν τη σκέψη και θα είναι συναρπαστικές. Αλλά το σίγουρο είναι πως δε θα υπάρξει ούτε μία βαρετή στιγμή μεταξύ σας. Αυτό είναι άλλωστε που σας ξεσηκώνει, θα διαλέγατε πάντα τον ενθουσιασμό μίας διαφωνίας από κάτι προβλέψιμο και βαρετό. Για σας, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Εσείς θα ξεσηκώσετε τον Τοξότη και θα στηρίξετε τις φιλοδοξίες του κι εκείνος θα μπορέσει να πάρει την πρωτόγονη ενέργειά σας και με υπομονή θα βοηθήσει να την κατευθύνετε σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Κι οι δύο θα εμπνευστείτε και θα νιώσετε ασφάλεια με αυτό το πνεύμα ενότητας. Δεδομένου ότι ο Τοξότης είναι καρμικό ζώδιο για τον Κριό, υπάρχει κάτι μοιραίο, σχεδόν προκαθορισμένο, όσον αφορά στη γνωριμία σας. Είναι απ’ τις σχέσεις που αισθάνεται κανείς απ’ την αρχή ότι υπάρχουν πιθανότητες να λειτουργήσει. Θα σας φέρει καλή τύχη και θετική πνευματική ενέργεια. Με τον καιρό, θα αναδείξει τις κρυφές, διαισθητικές και πνευματικές σας δυνατότητες.

Η ελευθερία του Τοξότη κι η ανεξαρτησία του Κριού δεν πρόκειται να σας σταματήσουν, εάν επιλέξετε να δεσμευτείτε. Τα ταξίδια και η πολιτιστική εξερεύνηση θα αναδείξουν τα καλύτερά σας στοιχεία κι η ομοιότητα της σκέψης σας θα σας οδηγήσει σε μία ενδιαφέρουσα σχέση.

Σεξουαλικά, οι διαθέσεις σας κινούνται στα άκρα. Θα περάσετε ώρες εξερευνώντας και απολαμβάνοντας την τέχνη του έρωτα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το παρακάνετε, γιατί ακολουθείτε την τάση που έχετε για περιπέτεια. Αυτό το κραυγαλέο στοιχείο των δύο ζωδίων, σας κάνει ταιριαστούς σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο.
Με ποιούς Τοξότες ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Αυτοί που γεννήθηκαν 23 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου θα είναι περισσότερο κοντά σας πνευματικά, ανάμεσά τους θα μπορούσατε ακόμη και να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Κοντά τους θα αποκτήσετε νέες γνώσεις κι εμπειρίες.

Οι γεννημένοι 4 με 14 Δεκεμβρίου αποτελούν συγγενικά πνεύματα επίσης. Κι εκείνοι μπορούν να συνδεθούν με εσάς σαν αδερφές ψυχές κι έχουν μέσα τους αρκετή φωτιά, στοιχείο που μοιράζονται με τη φλογερή σας φύση. Κάποιες φορές θα νιώσετε ότι κοιτάζεστε σε καθρέφτη όταν είστε μαζί τους.

Οι Τοξότες που γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 22 Δεκεμβρίου είναι μάλλον αλαζονικοί και λιγότερο ευέλικτοι. Υπάρχει τόση ακαμψία σ’ αυτούς, ώστε οι δυο σας θα πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσετε στο σημείο να συμφωνήσετε. Αυτά τα άτομα είναι ιδιαίτερα επηρεασμένα από τον Ήλιο κι αυτό σημαίνει ότι έχουν μεγάλη υπερηφάνεια, που ίσως αγγίζει τα όρια της έπαρσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου