Find Us on Facebook

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Written By Live Tv on Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 | 9:56 π.μ.

Ταιριάζουν 96%


Ο συνδυασμός της φωτιάς του Κριού με τη φωτιά του Λέοντα είναι εξαιρετικός. Φαίνεται να υπάρχει άμεση και αμοιβαία έλξη και κατανοούν ο ένας την προσωπικότητα του άλλου. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ακόμη κι η πνευματική πλευρά του ενός, θα εμπνευστεί από τον άλλο.
Αλλά θυμηθείτε ότι δύο ζώδια της φωτιάς μαζί μπορεί να αποτελούν εκρηκτικό συνδυασμό κι αυτή η σχέση πολύ πιθανό να σας κάψει και τους δυο.

Είστε δύο φιλόδοξα άτομα, με δυνατές, δημιουργικές παρορμήσεις, οπότε μπορείτε να καταλάβετε και να υποστηρίξετε ο ένας τα οράματα του άλλου. Αν βοηθήσετε ο ένας τον άλλο, τότε θα επιτύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Μαζί μπορείτε να δουλέψετε σα μία πολύ καλή ομάδα.

Πρέπει όμως να αντιληφθείτε ότι ο Λέοντας είναι ένα περήφανο και κυρίαρχο ζώδιο, παρόμοιο με τον Κριό. Η σχέση σας θα πρέπει να βασιστεί στον αμοιβαίο σεβασμό, γιατί αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια η ερώτηση “Ποιός είναι ο αρχηγός;”  Όταν αρχίσει ο ανταγωνισμός, ο ένας απ’ τους δυο θα πρέπει να κάνει πίσω. Εφόσον διατηρηθεί ο  αλληλοσεβασμός και οι επιδείξεις δύναμης αντιμετωπιστούν με χαλαρό και διασκεδαστικό τρόπο, όλα θα πάνε καλά.

Άλλωστε, ο Λέων είναι το πέμπτο ζώδιο μετά τον Κριό κι αυτό δίνει μια πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση μεταξύ σας. Καλό θα είναι λοιπόν να διατηρήσετε το χιούμορ σας. Δεν υπάρχει λόγος να εξουδετερώσετε ο ένας τον άλλο.

Αν εργάζεστε μαζί, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει μια αντιπαλότητα ανάμεσά σας, αφού κι οι δύο στοχεύετε στην κυρίαρχη θέση. Φροντίστε μόνο να μην μπλέξετε τρίτα άτομα στις άγριες διαμάχες σας.

Το κοινό στοιχείο της φωτιάς υπόσχεται μία πλούσια και ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία. Ερωτικά, είναι ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα. Δε θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερο συνδυασμό. Επιβεβαιώνεστε ευχαριστώντας τον άλλο, οπότε θα πρέπει να είστε σίγουροι κι οι δύο, ότι καλύπτονται οι βαθύτερες ανάγκες του συντρόφου σας.
Με ποιούς Λέοντες ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Οι Λέοντες που σας ταιριάζουν περισσότερο είναι αυτοί που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 23 Αυγούστου, γιατί αυτή η περίοδος συγκυβερνάται από τον Κριό. Σε αυτούς θα βρείτε πολλά στοιχεία του εαυτού σας, το ίδιο θα δουν κι εκείνοι σε εσάς. Αυτοί που είναι γεννημένοι σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι και αναζωογονητικοί, τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά.

Οι γεννημένοι μεταξύ 24 Ιουλίου και 3 Αυγούστου, είναι πιο περήφανοι και λειτουργούν πιεστικά απέναντί σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να μην ελέγχει ο ένας τον άλλο.

Εάν ψάχνετε κάποιον που θα σας προσφέρει πνευματική ηρεμία και πληρότητα, οι Λέοντες που γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 13 Αυγούστου είναι μία καλή ευκαιρία.

Γενικά ο Λέων είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια για σας. Μπορείτε να απολαύσετε μαζί του μία όμορφη κοινωνική ζωή και να χτίσετε μια μακροχρόνια σχέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου