Find Us on Facebook

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Written By Live Tv on Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 | 9:59 π.μ.

Ταιριάζουν 92%

Ο Ζυγός είναι το αντίθετο του ζωδίου σας. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός,  ακολουθώντας το ρητό “τα αντίθετα έλκονται”. Αυτό εν μέρει είναι αλήθεια, όμως χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.

Μία από τις σημαντικότερες αντιθέσεις μεταξύ σας, είναι ότι ο Ζυγός δεν έχει τη δική σας αποφασιστικότητα. Για να πάρει μία απόφαση θα χρειαστεί αρκετό χρόνο. Εσείς από την άλλη, δε φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλίες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πιθανόν θα κάνετε λάθος. Κι εκείνος, όπως κι εσείς, απεχθάνεται το να κάνει λανθασμένες επιλογές, αλλά όχι για τον ίδιο λόγο με εσάς. Ενώ τα δικά σας κίνητρα είναι εγωιστικά, ο Ζυγός απλώς δυσκολεύεται να αποφασίσει. Του αρέσει να βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές πλευρές και μερικές φορές θα σας τρελάνει, γιατί σε μια συζήτηση μπορεί να υποστηρίξει δέκα διαφορετικές απόψεις ταυτόχρονα και μάλιστα με ισχυρά επιχειρήματα. Εσείς δεν είστε καθόλου έτσι. Παίρνετε γρήγορα αποφάσεις και γνωστοποιείτε άμεσα τις απόψεις σας.

Για να συνεργαστείτε καλά, ο Ζυγός έχει ανάγκη να γνωρίζει πως θα είστε με το μέρος του και θα έχει την υποστήριξή σας.

Είστε κι οι δύο πολύ κοινωνικοί, αλλά κι εδώ υπάρχει ένα διαφορετικό στυλ. Εκείνος θέλει να αναλύσει συζητήσεις και προσωπικότητες σε βάθος, ενώ εσείς προτιμάτε να ξύσετε απλά την επιφάνεια και μετά να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις κι εμπειρίες.

Φωτιά και αέρας όμως, έχουν αρκετά συμβατά στοιχεία. Έχετε την ικανότητα να βγάλετε στοιχεία του χαρακτήρα του που θα σας συναρπάσουν, αυτό θα συμβεί όμως μόνο αν έχετε τη διάθεση να δώσετε χρόνο στη σχέση. Ο Ζυγός από τη μεριά του, θα ανάψει τη φωτιά σας. Θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να μπορέσετε να πείτε ότι η σχέση σας έχει επιτυχία κι αυτό θα εξαρτηθεί άμεσα από το επίπεδο άνεσης και οικειότητας που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας.

Στο σεξουαλικό τομέα, η ένωσή σας μπορεί να δημιουργήσει μία συναρπαστική κατάσταση. Η συναισθηματική κι ερωτική ταύτισή σας είναι ισχυρή κι από την πρώτη σας συνάντηση θα μπορούσε να προκληθεί μια ενστικτώδης έλξη. Ο Ζυγός θ’ αναζωπυρώσει τη φλόγα σας κι επίσης θα έχει δραστική επιρροή πάνω σας.

Με ποιούς Ζυγούς ταιριάζει περισσότερο ο Κριός


Θα γοητευτείτε από αυτούς που γεννήθηκαν την περίοδο μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου κι η αρχική σας φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε βαθύτερο δεσμό αγάπης. Οι κυρίαρχοι πλανήτες σας ταιριάζουν πάρα πολύ.

Μία μοναδική φιλία θα μπορούσε να δημιουργηθεί με κάποιον γεννημένο μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου. Μία αίσθηση καθήκοντος όμως, ενδέχεται να υπονομεύσει τη σχέση από ένα στάδιο και μετά. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, τα συναισθήματα μεταξύ σας θα πρέπει να είναι απόλυτα διαφανή και ξεκάθαρα. Αυτή πρέπει να είναι η βάση της σύνδεσής σας.

Οι γεννημένοι μεταξύ 14 και 23 Οκτωβρίου Ζυγοί, παλεύουν συνέχεια για να κρατηθούν προσγειωμένοι, η εκκεντρικότητα του Ερμή, όμως, είναι πολύ εμφανής κι αυτό ενδεχομένως να σας απομακρύνει ερωτικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου