Find Us on Facebook

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Written By Live Tv on Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 | 10:28 π.μ.

Ταιριάζουν 95%

Υπάρχει κάτι άμεσο και γνώριμο στη σχέση μεταξύ σας. Οι λέξεις «προσγειωμένος» και «απλός», σας περιγράφουν απόλυτα. Όταν συναντηθείτε με έναν άλλο Ταύρο θα νιώσετε άνετα μαζί του και θα γοητευτείτε.
Η απαλή, στοργική και κοινωνική δύναμη της Αφροδίτης θα συμβάλει στη μαγεία που θα νοιώσετε στην  πρώτη συνάντηση. Θα είστε και οι δύο άνετοι και θα εκτιμήσετε το πόσο εύκολα μπορείτε να μοιραστείτε  την αγάπη.

Η χάρη και η γοητεία είναι δυο απαραίτητα συστατικά όταν πρόκειται για την ερωτική διάθεση ενός Ταύρου, έτσι και οι δυο σας θα έχετε τα ίδια πρότυπα και τις ίδιες απαιτήσεις.

Είναι πιθανό η συνάντησή σας να γίνει σε κάποια κοινωνική ή καλλιτεχνική εκδήλωση, γιατί η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την τέχνη, τη μουσική, τα ρούχα, τη μόδα και τα κοσμήματα κι όλα αυτά σας έλκουν εξίσου.

Οι φίλοι είναι σημαντικοί για σας. Έτσι, όταν δύο Ταύροι είναι μαζί, θα υπάρξουν πολλές κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Οι νέες κι ενδιαφέρουσες φιλίες θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του έρωτά σας, αφού είναι σημαντικό κομμάτι της κοινής σας ζωής.

Και οι δυο αντιστέκεστε στην αλλαγή, αν θεωρήσετε ότι σας έχει επιβληθεί. Αυτό σημαίνει ότι κανένας δε θα επιβάλει απρόβλεπτες αλλαγές στον άλλο. Αυτό είναι ένα συν για πολλούς λόγους, όμως κρύβει και ορισμένα ρίσκα. Σ’ αυτό το συνδυασμό κι οι δύο πλευρές μπορούν, χωρίς να το καταλάβουν, να αποκτήσουν ένα μοτίβο συμπεριφοράς που δεν είναι σχεδόν καθόλου απαιτητικό. Με αυτόν τον τρόπο έρχεται ο εφησυχασμός κι αυτό δεν είναι καλό για την εξέλιξη της σχέσης.

Και οι δύο αναζητάτε την ασφάλεια, οπότε ο ένας από εσάς θα πρέπει να αναλάβει να παίρνει πρωτοβουλίες, αν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από την απλή ασφάλεια και επιτυχία. Να είστε προσεκτικοί όμως. Αν είστε απορροφημένοι με το να βελτιώνετε τα οικονομικά σας, οι ώρες που θα βρίσκεστε μαζί θα είναι πολύ λίγες κι αυτό σημαίνει προβλήματα στη σχέση. Από την άλλη, θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ σας, αν κι οι δύο θέλετε να έχετε τον έλεγχο των χρημάτων.
Ωστόσο, αυτό το θέμα δε θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα. Η αμοιβαία σας αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια είναι μεγάλη, οπότε αυτός μπορεί να είναι ένας καλός συνδυασμός, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά.

Με ποιούς Ταύρους ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Ο καλύτερος συνδυασμός για εσάς είναι με Ταύρους που γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 29 Απριλίου. Θα νιώσετε μια συγγένεια μαζί τους σε περισσότερα επίπεδα.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 30 Απριλίου και 10 Μαΐου θα σας δώσουν πολλές συναρπαστικές ερωτικές στιγμές. Το σεξ και η οικειότητα είναι τα ισχυρά σημεία της σχέσης μαζί τους.
Εκείνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 21 Μαΐου, έχουν μία πιο σοβαρή προσέγγιση στο θέμα των χρημάτων. Αυτό θα κάλυπτε την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου